• Et større område er avsperret i Feiring: Foto: Magnar Haraldsen
  • Politihelikopteret er også på plass i Feiring. Foto: Magnar Haraldsen

SISTE: Politiet bekrefter å ha pågrepet en antatt gjerningsperson etter at en kvinne ble funnet drept i Feiring i Akershus.

Politiet fikk melding mandag morgen klokken 05.55 om at en kvinnen i slutten av sekstiårene er funnet død i en privat bolig i Feiring nord i Eidsvoll. Politiet etterforsker det som et drap. Politiet pågrep rett før kl. 11.30 den antatte gjerningspersonen.

- Vi fikk melding om at kvinnen ble funnet død på en privatadresse i Feiring, i Eidsvoll kommune klokka 05.55. Etter omfattende politiaksjon ble den den antatte gjerningspersonen pågrepet like før kl. 11.30, sier politiadvokat Guro Holm Hansen ved Øst politidistrikt.

Holm Hansen bekrefter ovenfor EUB at den antatte gjerningsmannen er den drepte kvinnens ektefelle. Han er i slutten av 60-årene.

Politiet ble varslet og store politistyrker ble satt inn i letingen etter antatt gjerningsmann, som er kvinnens ektefelle. Han er nå i politiets varetekt, sier politiadvokaten.

Politiet har sperret av et større område og gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser.

- Vi kommer tilbake med mer informasjon, sier Holm Hansen.

Politiet skrev på Twitter ved 10-tiden at "Hendelsen er alvorlig, men fortsatt uavklart". Videre ba operasjonssentralen folk på stedet om å forholde seg til politiets henvisninger.

Det pågikk en stor politiaksjon i Feiring helt siden tidlig mandag morgen.

EUBs journalist på stedet meldte om et stort antall væpnede politistyrker og hundepatruljer på stedet. Politihelikopteret sirkulerte over stedet i mange timer, men landet litt før klokken 11.

Politiet har sperret av et større område. Ved 11.15-tiden melder EUBs journalist på stedet at politifolk løp ned til et kryss. Kort tid etter ble det satt opp ytterligere sperringer. Det er foreløpig uklart hva som skjer. 

Lensmann Jan Vidar Karlsen ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor kunne mandag morgen ikke uttale seg om hendelsen da EUB snakket med han.  Det har foreløpig ikke lyktes EUB å få kontakt med operasjonssentralen på Romerike.

Politiet meldte på Twitter klokken 08.47 at "Vi har en hendelse i Feiring. I denne forbindelse vil vi komme tilbake med flere opplysninger kl. 10.00. Klokka ti på ti melder politiet på Twitter at "hendelsen er alvorlig, men fortsatt uavklart"

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.