Bevæpnet politi gikk til aksjon ved Gystadmarka ungdomsskole, torsdag. 

TRUSLER

- I et raseriutbrudd har det vært trusler mot folk som jobber på skolen, sier Ronny Samuelsen ved operasjonssentralen til EUB.

Øst politidistrikt fikk klokken 10.45 melding om at en gutt ved skolen hadde sagt at han hadde et våpen i sekken.

- Da bevæpner vi oss selvsagt. Etter litt tid får vi kontroll på gutten. Det viser seg at han har hatt et raserianfall, og at det ikke var noe våpen i sekken, sier Samuelsen.

RUTINER

Rektor Karen Marie Løberg ved Gystadmarka ungdomsskole sier det hele er en uheldig og tragisk situasjon. 

- Men vi er forberedt, og forholder oss til våre rutiner når slikt skjer. Men det er så klart en lite ønskelig situasjon, sier Løberg til EUB.

Rektoren sier også at hun har full forståelse for at andre elever ble rystet av aksjonen.

Skoleledelsen har sendt ut informasjon om hendelsen til ansatte og foresatte tilknyttet skolen.

LES OGSÅ: Nok en ulykke i omdiskutert kryss på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.