Det melder politiet i Øst på Twitter. 

- På Circle K på Minnesund ble en person fraranet bilen sin ved at et skytevåpen ble framvist, skriver de. 

Hendelsen skal ha funnet sted rundt 20-tiden lørdag kveld. 

Politiet gir følgende beskrivelse av bilen som ble stjålet; En hvit VW Transporter med av eldre modell. Bilens registreringsnummer er DR51459. 

- Ved observasjoner av bilen, ta ikke kontakt, men ring politiet på 112, skriver de videre. 

kom i to biler

Ifølge TV2 er de fornærmede en mann og en kvinne, begge litauske statsborgere, i 30-årene.

– Ut fra opplysninger vi har, ser det ut til at det er fem personer som har kommet i to biler, hvorav to menn som kan være i begynnelsen av 30-årene skal ha tatt kontakt med fornærmede, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til TV 2.

Det skal ikke ha blitt utøvd vold i forbindelse med ranet. 

– Mannen har vært utenfor bilen, mens kvinnen har sittet inne i bilen. I forbindelse med ranet ble hun truet til å forlate bilen, sier operasjonslederen til avisen. 

Beskrivelse

Ifølge TV2 skal de fem personene ha ankommet i en blå Volkswagen Caddy og en sølvarget Audi A5. 

Avisen skriver også følgende om gjerningspersonene; «Mannen som viste frem pistolen er rundt 185 centimeter høy, er ikledd mørk blå hettegenser og er muskuløst bygd. Den andre mannen er rundt 190 centimeter høy, har kort hår og mørk T-skjorte.»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.