Med Ole Guttorm Brenden, leder av Eidsvoll Ap og sekretær i Fellesforbundets avdeling for Oslo, Akershus og Østfold, som ledsager, besøkte Huitfeldt i forrige uke flere aktører i Eidsvolls næringsliv. Første stopp var Orbit Arena, før ferden gikk videre til Moelven Eidsvold Værk og Krogsrud Sag, hvor Akershus Aps førsterepresentant til Stortinget fikk kjøre skogsmaskin med Carl Randin Klokkerengen.

HELE LINJA

– Skogsdrift er en viktig del av næringslivet på Øvre Romerike, og her fikk Anniken med seg hele driftslinjen fra felling av treet til det kommer ut på den andre siden som ferdig plank, sier Brenden, som er oppført på 10.-plass for Akershus til høstens stortingsvalg.

I og med at det er valg til høsten, har Ap som målsetting å besøke alle kommunene i Akershus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.