Det blir både malerkurs, hvor man kan lær å male maleri fra grunnen av. Lærer på Preståsen skole er Christoffer Fjeldstad.

Også for dem som ønsker å lære å svømme er det muligheter på Volla skole med Norges Svømmeskole. På Stall Eikeberg i Gjerdrum tilbys det rideaktiviteter og i Black Box i Nannestad kommunehus blir det dramakurs med teater og improvisasjon, dans, øvelser og lek.

På Bjerke stadion blir det Tines fotballskole og aktivitetsdager.

Nannestad husflidslag inviterer elever i 4. – 8. trinn til sommerskole på Heimskringla. Noen av aktivitetene du får prøve er vev, tegning og nålfilting.

Nannestad bibliotek har åpent i hele sommer. Der kan man delta på Sommerles, spille PlayStation, være på internett eller bare slappe av med en god bok.

Nannestad Turlag arrangerer også i år friluftsskole for barn fra 4. til 7. trinn. Gjennomgangstema for friluftsskolen er allemannsretten.

Gruvelia Sykkelklubb inviterer til sykkelglede ved Eltonåsen skole og benytter terrengparken, skoleområdet og stinettet i skogen innenfor skolen. Ytterligere opplysninger er lagt ut på Nannestad kommunes hjemmeside.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.