Budsjettet ble vedtatt med flertall på borgerlig side, og viderefører dermed politikken fra tidligere budsjetter. Budsjettet styrker byggebudsjettet for ny svømmehall med 17 millioner kroner, setter av penger til et nettbrettprosjekt i grunnskolen og øker antall lærerstillinger. Det ble samtidig vedtatt å utrede en ordning med privat hjemmesykepleie.

Opposisjonens forslag ble nedstemt, det ble også et forslag om å utrede eiendomsskatt på «verker og bruk».

Budsjettdebatten i kommunestyret ble av enkelte kritisert for å være amputert fordi det ble lagt strenge rammer for hvem som kunne holde innlegg, og hvor lange hvert innlegg kunne være.

LES OGSÅ: Det ble lite debatt om neste kommunebudsjett

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.