– Vi utvider kraftig og skal ta i bruk hele bygningen. Det betyr en dobbelt så stor og kliss ny butikk som skal åpnes før jul, sier administrerende direktør i Coop Romerike, Vemund Kongsnes.

STORT LØFT
Det er ingen hemmelighet at den lille butikken på Dal har sett bedre dager. Coop har lenge snakket om oppgradering, og nå er arbeidet i full gang.

– Butikken var slitt, men vi ønsker å ha den der og derfor tråkket vi til med betydelige investeringer. Den skal bli en fullverdig butikk, og det fortjener alle dem som bor i dette området. Vi forventer et godt løft i omsetningen, sier Kongsnes. Han tror også at staben blir utvidet.

– Siden omsetningen kommer til å øke må vi nok ha flere folk. Dette ser veldig lovende ut, sier han.

POST OG TIPPING
Coop driver flere typer butikker. Den på Dal blir en såkalt Coop Marked, som konsernet omtaler som nærbutikkene sine.

– I tillegg blir det post-i-butikk og tipping, sier Kongsnes.

Shaban Kadriu som jobber i butikken, gleder seg til åpningen som han sier blir i midten av november.

– Butikken var altfor liten, men nå blir det bra, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.