– Vi har vært på stedet og sikret spor, og så går vi igjennom opptak fra overvåkningskameraer i området. Innbruddet er skjedd i løpet av helgen, sier Ronny Årstein operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Han opplyser at det også er begått innbrudd i en driftsbygning bare et par hundre meter unna.

– Bygget tilhører Ullensaker kommune, og også der er det stjålet en del verktøy. Det er også begått innbrudd i flere av kommunens biler som sto på stedet. Det har vært flere innbrudd her den siste tiden, sier Årstein.

Han opplyser at det blant annet er stjålet sju kantklippere som er merket Ullensaker kommune.

– Der har vi også vært, og har blant annet sikret opptak fra videoovervåkning. Så får vi se hva etterforskningen vil bringe, sier Årstein.

LES OGSÅ: Kjørte bil med over to i promille

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.