Da det var Prestmosen FUS barnehage sin tur til å arrangere idrettsdag for barnehagene i Nannestad spurte de like godt elevene på videre­gående om hjelp.
Dermed kunne nærmere 100 førskolebarn fra fem av Nannestads barnehager samles sammen av elever ved VG2 på idrettslinja ved Nannestad videregående skole.

- SPENNENDE

- Det er spennende å ha ansvaret for aktiviteter for så mange små. Det har vi ikke prøvd før, sier Sivert Lund fra idrettslinja.
Han er sammen med Maria Rogstad ansvarlig for arrangementet hvor til sammen 30 elever stiller i arrangørstaben.
Jørgen fra Eltonåsen barnehage syntes sekkeløp var morsomt.
- Først var jeg med på en danselek, men sekkeløp er mye mer morsomt, sier han.
Det ble lagt inn ei pause med lunsj, og etter at alle aktivitetene var gjennomført vanket det premier til alle de flinke barna.
LES OGSÅ: Idrettslinja gir mange muligheter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.