Reisebyrået på Jessheim ble etablert i 1980 som Winge Reisebureau og har i dag 10 ansatte som betjener bedriftsmarkedet og privatreiser for 95 millioner kroner i året. Fra 1. mai heter byrået Berg-Hansen.

ET PAR ÅR

- Allerede da Via-kjeden ble kjøpt av amerikanske investorer for et par år siden startet vi søket etter en annen kjede. Vi er glade og komfortable med at valget falt på Berg-Hansen. Det er en norskeid kjede som startet i 1875, sier daglig leder og majoritetseier Johnny Bråthen.

Han påpeker at de dermed oppfyller sine mål med lokalt eierskap og et nettverk over hele verden.

- Vår lokalkunnskap i kombinasjon med en norskeid kjede med internasjonal tilknytning har veid tungt for oss. Vi jobber i et sterkt vekstområde hvor våre lojale kunder ser verdien i personlig service og lokal forankring, sier han.

Byrået på Jessheim har alltid vært privat eid og Bråthen er lettet over at ti arbeidsplasser er sikret og vi fortsetter med samme eiere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.