Sportsutstyrsbransjen er så preget av nyvinninger og at det alltid oppstår store partier med utgåtte varer. Der kommer outletbegrepet inn, de selger varer som er til overs i bransjen, ofte til lavere pris enn originalprisen. En av disse er kjeden Sport Outlet, som nå planlegger butikk i Jessheim-området.

– Vi leter etter lokaler i kjøpesenter eller som frittstående butikk på ca. 1.000 kvadratmeter, sier daglig leder Christian R. Herje i Sport Outlet Triaden i en pressemelding.

Herje hevder der at kundene hans fra Jessheim-området savner en butikk i sitt nærmiljø.

– Vi har kjente merkevarer og egenutviklede tur-, frilufts- og sportsklær, sier han.

På Østlandet er Sport Outlet etablert i Lørenskog, Oslo og Ski. Før jul forventer kjeden å åpne en ny butikk midt på Karl Johans gate i Oslo, på 2500 m² De har 50 butikker i Norge og tror markedet tåler 150 slike.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.