Det rundt 150 meter lange jordet langs Trondheimsvegen mellom Vannvegen og Sørholtvegen, rett øst for Nordbytjernet, er regulert til 15 boliger i Ullensakers boligbyggeprogram som gir en oversikt over det samlede potensial for boligbygging i Ullensaker frem til 2030. Det ble vedtatt av kommunestyret i mai 2016 men rulleres årlig.

VIL BYGGE MER

I et brev til kommune nylig, spør husleverandøren Norhus på Hamar om mulighetene til fortetting, på vegne av grunneieren.

LES OGSÅ: Skytebanen skal ut av byen og erstattes med leiligheter

– I boligbyggeprogrammet ligger den inne i 2023 med 15 enheter. Kan du si om det vil være mulig å fortette – samt avklare antall etasjer og ikke minst, vil det være mulig å starte arbeidet før 2023, spør salgsleder Thomas Følling i brevet til reguleringsavdelingen.

Han ønsker ikke å utdype dette. Andre prosjekter som ligger i programmet er utbyggingen av for eksempel Stendansen (Teigen skytebane), Posthustomta/Veiberg. Langelandsfjellet, og Storgata 1 – 3.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.