Datoen for temakvelden er 31. oktober og stedet er kafeen på Gladbakk Aktivitetssenter på Råholt.

– Målet med denne kvelden er å øke kunnskapen rundt Fatigue, noe som vil kunne gi bedre muligheter for mestring i egen hverdag for de rammede, sier kreftkoordinator Nina Engstad til EUB.

Hun vil selv ønske velkommen, før høyskolelektor ved videreutdanningen for kreftsykepleie ved HiOA, Thore Kristian Schjølberg, holder foredraget «Fatigue – Forårsaket av kreft og kreftbehandling». Deretter snakker Karin Laache (erfaringsstemme) om «Så frisk som jeg KAN bli», før spesialsykepleier Rita Karlsen Haugen presenterer Friskliv- og mestringssenteret Eidsvoll. David Melby Jansen, som er fysioterapeut med spesialkompetanse i fysikalsk lymfødem behandling vil også presentere seg og sin tjeneste. I tillegg vil Kreftforeningen, Brystkreftforeningen og Prostatakreftforeningen være representert med stands.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.