Lørdag var det solskinn, nydelig utsikt, tørt føre og rekorddeltakelse for jubilanten. Gjennom 20 år har deltakerne fått pint seg gjennom ti mil sykling og rundt to mil med løping. Tjueåringen er større en noensinne med 29 deltakere. Det hadde 4-topp-general Bunæs aldri trodd.

- Da vi sto her for tjue år siden så var det bare et forsøk. Jeg hadde aldri drømt om at det skulle vedvare så lenge. Faktisk så øker og øker det litt i antall deltakere år etter år, sier Bunæs.

- Et sted må grensen for antallet gå?

- Hehe, jeg har faktisk aldri tenkt så langt. Ett år var vi nede i sju stykker. Det er nok veldig væravhengig; de årene med dårlig vær så gruer folk seg, sier Bunæs, som så et fantastisk arrangement lørdag.

- I dag var det en fantastisk dag å drive med fysiske utskeielser. Det hadde vært fantastisk utsikt på toppene og tørt og fint i skogen, alle var veldig fornøyde, oppsummerer Bunæs.

- Og nå er det bankett?

- Nå skal vi ha bankett og prate om løpet, med god mat og godt drikke. Så er det også premier som jeg har hentet inn fra forretningsstanden i Eidsvoll. Det er aldri nei å få når jeg har kommet rundt og spurt om de vil støtte 4-toppløpet, sier han.

Se flere bilder fra 4-toppløpet i bildegalleriet

SJØLI RASKEST

Aller kjappest lørdag var Per Christian Brekke Sjøli. Sjøli fullførte på 6 timer og 24 minutter.

- Dette var helt suverent. Det var bra vær og helt toppers, utbryter Sjøli i det han knapt andpusten triller inn til startområdet i Camilla Colletts veg. Sjøli var pigg nesten hele vegen rundt den 120 kilometer lange runden.

- Det var litt trått fra torget i Hurdal og opp til Gjødingseter på veg mot Fjellsjøkampen, men med cola og banan er mye gjort, gliser Sjøli, som syklet og løp 4-toppløpet for tiende gang lørdag.

LES OGSÅ: 21 løp 15 kilometer rundt Skrukkelisjøen

- IKKE NOE BEDRE Å GJØRE

Halvor André Hoel fra Minnesund var av debutantene i årets utgave av løpet. 27-åringen bråbestemte seg for å være med kvelden før.

- Jeg så bare på Facebook at det skulle være 4-toppløpet i dag, og da tenkte jeg bare at «jeg har jo ikke noe annet å gjøre i morra», så da ble jeg med da, sa en blid Hoel før start lørdag. Etter start var Minnesund-gutten fornøyd med gjennomført.

- Det gikk bra, dette! Jeg fullførte på litt over åtte timer. Det var selvfølgelig tungt, så det var godt å bli ferdig, oppsummerer Hoel. Han innrømmer at det var tungt å disponere kreftene riktig gjennom åtte timers jobbing.

- Jeg gikk på en smell da vi kjørte av hovedvegen opp mot Skreikampen. Det ble litt tøft å kjøre rulle med tre stykker fra Minnesund til Feiring. Men det løsnet etter hvert og da gikk det mye bedre, forteller Hoel. Av 29 startende fullførte 28 deltakere lørdagens løp.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.