- Jeg kan ikke huske sist jeg løp så dårlig. Den første 400 meteren er kanskje det verste løpet jeg har hatt de siste fem årene. Helt forferdelig, sier Roth etter å ha løpt Romerikslekene søndag.

LES OGSÅ: - Brett opp ermene, Andreas

KOMMER FRA HØYDEN

- Jeg er midt i en treningsperiode, og jeg kom fra høyden for bare et par dager siden. Den siste økta mi i høyden var en skikkelig hardøkt, en sprintøkt. Det er ikke meningen at det skal gå så fort nå, men likevel trodde jeg ikke at det skulle gå så sakte, sier en skuffet Andreas, som løp tredje beste tid søndag, på 49,90.

- Jeg vant UM for 16-åringer på 49,65 eller noe sånn, så det sier litt om tiden, sier Andreas, som kjørte en ny 400-meterøkt rett etterpå.

- Den andre runden var ganske bra, så det tyder på at utholdenheten er til stede, men at farten ikke er der. Det gir også veldig mening med tanke på treningen vi har gjort i det siste, selv om jeg ikke trodde det skulle gå så sakte, avslutter Roth.

BLOM BREIVIK VANT

Lørdag løp Sverre Blom Breivik fra Ullensaker/Kisa 800 meter i heat to på Lillestrøm. Blom Breivik vant 800 meter for menn senior med tiden 1:51,88, drøye tre sekunder før andreplassen. Victor Rosenlind (15) klarte akkurat ikke UM-kravet på 100 m hekk, i sitt tredje hekkeløp noensinne.

- Det var frekvensen mellom hekkene som avgjorde. Jeg kom for sent ned etter hekkene, forteller Rosenlind, som løp på 16,79.

SLO KOMPISEN PÅ 600 METER

Også i de yngre klassene markerte lokale utøvere seg. Kisas Christian-Olaus Sween var dyktig sliten etter å ha knepet 1.-plassen i G10 600 meter. Sween kastet seg foran i innspurten, foran kompisen Sander Rustad-Johansen fra Høybråten og Stovner. Sween vant med ett hundredel.

- Vi kjørte egentlig ganske hardt på siste runde, og jeg forsøkte å kjøre hardt de siste 200 meterne. Jeg lå som nummer to i siste sving, og Sander er ikke så lett å slå, men i dag gikk det, smiler Sween.

MANGE MEDALJER TIL ULL/KISA

G13 200 meter ble vunnet av Emil Nordal på 27,18. Marcus Theodor Moen vant 110 m hekk G17 på 14,87, samme Moen tok 2. plass på 200 meter. Silje Christine Berg-Knutsen vant J11 høyde med 1,20 meter, og hun tok bronse på 600 meter. I J12-klassen tok June Laake og Julie Hammer henholdsvis 2. og 3. plass på 600 meter. Hanna Emilie Hjeltnes tok gull i både slegge og kule i J12-klassen på Lillestrøm i helgen.

LES OGSÅ: Ull/Kisa med flere medaljer i stafett-NM: Til slutt kom gullet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.