- Det blomstrer godt i innebandy-miljøet her om dagen. Vi ville lage en happening ut av det, sier Jørn Gilberg som selv spiller på herrelaget.

FULL DAG

Hele lørdagen var det seriespill i flerbrukshallen på Jessheim. Publikum kunne få med seg spill av både gutter og jenter, og i forskjellige divisjoner.

- Det er herrelaget sin kamp i 2. divisjon som vi vil skape en ramme rundt. Med innmarsj, maskoter og musikk, sier Gilberg og forteller at de har store ambisjoner for laget.

- Vi håper å spille i eliteserien i 2020, og det tror jeg er mulig.

GROR GODT

Det er ikke bare herrelaget som gjør det bra. Gilberg nevner blant annet laget til gutter 13.

- De er nok et av de beste lagene i sin aldersgruppe i Norge.

2. laget til gutter 13 spilte seriekamp mot Asker denne lørdagen. En kamp de vant 18-0.

- Vi trener hardt og syns det er morsomt å spille. Det er mye fart og spenning, og det er gøy både med assist og mål. Drømmen er å spille på landslaget, sa kaptein Marcus Andresen.

LES OGSÅ: Innebandylag for både erfarne og nybegynnere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.