• LOGISTIKK: – Så lenge organiseringen med så mange brukere er bra blir nok dette veldig fint, understreker Max Marius Jensen (14).

Før årets sesong er gressbanen på Myhrer byttet ut med kunstgress. Dermed kan fotballspillerne i Eidsvold Turn for første gang ha oppkjøring der klubben virkelig hører hjemme. Da EUB mandag kveld besøkte nye Myhrer hadde klubbens gutter 14-lag funnet seg godt til rette.

– NATURLIG SAMLINGSPUNKT

– Jeg synes det er bra å få samlet lagene her på stadion. Det nye anlegget gir mye bedre lagfølelse, garderoben har allerede blitt et mer naturlig samlingspunkt. Alt blir mye mer inkluderende når lag fra aldersbestemte klasser til A-laget trener på samme sted, sier Jørgen Nymoen.

Spilleren på G14-laget forteller at det er utrolig bra å trene på Myhrer, og at banen er noe helt annet enn ved Eidsvollhallen.

– Underlaget er mye mykere. Det er ikke så stivt og hardt som det vi har spilt på tidligere. Ikke bare er det lettere å spille fotball her, men det nye dekket har også en skadeforebyggende effekt. Dette er en god investering fra klubbens side, sier den unge midtstopperen.

Han gleder seg over å kunne bruke Myhrer året rundt. Også lagkameraten Max Marius Jensen ser positivt på klubbens satsing.

– Varmekablene under banen fungerer bedre her, noe som har mye å si for spilleforholdene, sier han.

Jensen understreker imidlertid at med så mange lag og spillere på ett sted kan det oppstå fallgruver.

– Så lenge organiseringen er bra blir nok dette veldig fint, sier han.

– ALT BLIR MYE ENKLERE

Daglig leder Roar Halvorsen i Eidsvold Turn mener aktivitet på Myhrer, året rundt, vil være svært viktig for klubben.

– Vi har hele tiden ønsket å få samlet alt her oppe, og det er klart at dette er mye bedre. sier han.

Fram til denne sesongen har det vært mye til og fra Myhrer, hvor klubben har sitt klubbhus og sin hjemmebane. Av praktiske årsaker skal fortsatt enkelte av øktene gjøres ved Eidsvollhallen, men hovedvekten legges til Myhrer.

– Man skal ikke klage på Eidsvollhallen, men det er ikke noe hjemmekoselig der. Derfor er det veldig bra å få samlet oss her, slik at alle kan bruke garderobene og klubblokalene. Det blir mye enklere, sier Halvorsen.

Den nye A-lagstreneren Joakim Dragsten uttalte nylig til EUB at den største forskjellen på hans forrige klubb og Turn var å komme til en klubb med mange medlemmer, klubbhus og et fellesskap på tvers av lagene. Også den daglige lederen tror både topp og bredde vil dra nytte av hverandre.

– Nå kommer A-laget nærmere på alle, så dette blir bedre for hele klubben, sier Halvorsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.