– Vi var for dårlige de første tjue minuttene, slår Turns trener Jon Slaatsveen fast overfor EUB.

En keepertabbe av Peter Rusina sørget for at Skjettens Robin Karlsen kunne skru et hjørnespark rett inn etter rundt tjue minutter. Eidsvold Turn kom aldri helt inn i rytmen etter scoringen.

Selv ikke mot ni mann mot slutten - grunnet to utvisninger hos gjestene - ville det seg for Eidsvold Turn.

LITE BAKROM MOT KOMPAKTE SKJETTEN

Turn hadde nemlig ballen i 70-80 prosent av kampen, men maktet ikke å score på et lavtliggende og hardtkjempende Skjetten-lag.

– Etter 0-1 la Skjetten seg lavt og kompakt, og så fikk de utvisningen. Det gjorde at vi ble spillende mot etablert lag i 97 prosent av tiden. Det var litt for dårlig presisjon og selv om det ble veldig lite bakrom, så syntes jeg ikke vi truet nok heller, forklarer Slaatsveen.

TO UTVISNINGER

Få minutter før pausen raknet det i sømmene for Skjettens Robin Daly. Daly sparket til Turn-målvakt Peter Rusina og det ble brått bråkete foran Turn-buret.

Daly ble utvist og Turn-midtstopper Henrik Ulseth fikk se det gule kortet for det dommer mente var for mye innblanding.

Ti minutter før slutt fikk Skjetten på ny en mann utvist da Jama Abdi Ahmed var altfor sent ute i duellen med innbytter hos Turn Eiven Hølmo Solberg.

MANGLET FLERE SENTRALE

Slaatsveen medgir at laget er inne i en hard treningsperiode, uten at det forklarer utfallet lørdag.

– Sånn er det for de fleste lagene. Skjetten ligger strødd utpå her og løper nærmest beina av seg, så jeg synes ikke den harde treningsperioden er noen unnskyldning, sier Slaatsveen.

Turn sliter også med endel spillere som er ute med skade. Kaptein Jon Erik Økland, Sondre Rustad Rudi og Magnus Kristengård var alle ute mot Skjetten. I tillegg var André Trandum Nordlie syk.

– Vi er nok litt få spillere - og litt sårbare. Vi har spilt flere kamper uten Økland og Kristengård. Jon Erik er i trening igjen, men vi er mer usikre på Magnus. Han har litt lyskeproblemer André Trandum Nordlie skulle egentlig ha spilt.

– Sondre er nok ute til langt utpå våren med et strukket, delvis avrevet sidebånd i kneet. I tillegg fikk vi Najib Javed skadet etter en stygg takling i dag. Han har vist lovende takter så det er synd han fikk den smellen nå, forklarer Slaatsveen.

LES OGSÅ: Han har spilt i VM og for flere store norske lag. Nå skal Karim Essediri trene Eidsvold Turn

REISER TIL VARMERE STRØK

Nå venter treningskamp mot 1.divisjonslaget til Ull/Kisa før cupkampen mot Raumnes & Årnes.

– Jeg tror vi er i rute, altså og jeg synes vi har sett bra ut på trening i det siste. Mot Kisa får vi en ordentlig bra test, og de har sagt at de kommer med toppet mannskap.

– Deretter er det NM-kvalifisering mot Raumnes & Årnes før vi drar på treningsleir til Marbella, avslutter Slaatsveen.

TRENINGSKAMP

Eidsvold Turn - Skjetten 0-1 (0-1)

Eidsvollhallen, 50 tilskuere

0-1 18.min: Robin Karlsen

Gult kort: Henrik Ulseth, Turn, Jama Abdi Ahmed, Ole-Christian Moltzau, Skjetten

Rødt kort: Robin Daly, Jama Abdi Ahmed, Skjetten

Lag Turn: Peter Rusina - Johan Kolbjørnsrud, Truong Tran, Henrik Ulseth, Robin Edvardsen - Stian Teksum, Kristoffer T. Nordlie, Jonathan Teigland - Tarik Almoussaoui (Najib Javed fra 66, Eiven H. Solberg fra 70), Thierry Dabove, Piotr Gawecki

LES OGSÅ: Eidsvold Turn vant lokaloppgjør med sin egen keeper i motstander-målet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.