• FART: Theodor Bello på full fart inn mot Adrian Dalseth Lexberg. Lexberg og EIF trakk det lengste strået til slutt.

– Det er godt å komme tilbake til gamle trakter og kjente folk, sier Rødsrud selv etter re-debuten. Nannestad-gutten spilte tre sesonger i EIF før han gikk til Gjerdrum foran 2016-sesongen. Etter en og en halv sesong i gult, er Rødsrud nå tilbake på Råholt. To scoringer umiddelbart var litt i overkant, ifølge Rødsrud selv.

– Det er litt tilfeldig. For meg handler det om å komme i flytsonen og det har jeg ikke vært det siste halvåret. Det har vært mye stakkato og dårlig flyt, da blir det lite scoringer, forteller Rødsrud, som var godt fornøyd med kampen.

– Jeg har spilt her i flere sesonger, så det er klart man kjenner på rivaliseringen mot Eidsvold Turn. Da er det deilig med en trepoenger, avslutter Rødsrud.

– ikke gode nok offensivt

Frode Hartviksen, Turns trener, forteller at Turn var godt forberedt på hva som møtte dem, men at samhandlingen offensivt ble for dårlig.

– Vi veit hva vi møter og vi fikk det vi forventet imot oss. I første halvdel av 1. omgang synes jeg vi gjorde mye riktig, selv om vi ikke var presise nok. Vi ble trykket bakover mot slutten av omgangen. I 2. omgang hevet vi oss litt, med minst like mange sjanser som EIF. Likevel er vi ikke gode nok offensivt med tanke på å ha færre touch og oppsøke to mot én situasjoner, sier Hartviksen.

KAMPFAKTA

 • 4. divisjon
 • Eidsvold IF - Eidsvold Turn 2  2-1 (1-0)
 • Eidsvoll stadion, 155 tilskuere
 • Dommer: Brage Marcus Leinan, Holter
 • Mål: 1-0 40.min.: Marius Rødsrud
 • 2-0 52.min.: Marius Rødsrud
 • 2-0 90.min.: Erik Ruud
 • Gule kort: Espen Fjeld, EIF, Joakim Madsen, Christian Hageberg, Erik Ruud, Turn
 • Lag EIF: Glenn Wilsgård - Dan-Remy T. Dahl, Stein Vidar Fjeldvang, Jim-Freddy G. Pedersen, Adrian Dalseth Lexberg - Espen A. Fjeld, Markus Sørensen, Robin Limbodal, Martin Sydtangen - Fredrik Kristiansen, Marius V. Rødsrud. Benyttede reserver: Jørgen Olsen
 • Lag Turn 2: Fredrik Olsen - Eirik W. Trøen, Daniel Olsen, Jesper Haug Hoel, Dennis Furu - Johannes Kvebæk, Erik Ruud, Joakim Madsen, Vetle Sørensen - Christian Hageberg, Eiven H. Solberg. Benyttede reserver: Vemund S. Borgersen, Theodor Bello, Ruben Davidsen, Erlend Winnem

LES OGSÅ: Hølmo Solberg går fra Eidsvold Turn til Eidsvold IF

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.