I helgen var det duket for årets første Norgescup i turn. Den ble arrangert i Oslo i forbindelse med den tradisjonelle Unni & Haraldspokal, og hadde derfor også internasjonal deltakelse fra nordiske land som Sverige og Finland.

- FANTASTISK UTVIKLING

På fredag tok Hoppensprett Jessheim de to første plassene i youth-klassen. Sebastian Sponevik vant, tett etterfulgt av klubbkamerat Petter Steinsvik Nilsen.
- Guttene har hatt en fantastisk utvikling og er nå de to beste guttene i klassen under 13, sier trener Espen Jansen.
Fredrik Johnsen leverte i juniorklassen. Han ble nummer tre i mangekampen og under søndagens finaler vant han både ringer og skranke.

- LOVER GODT

For Fredrik Johnsen, som i fjor representerte Norge under EYOF, er det junior-EM i mai som er sesongens store mål. Først venter blant annet junior-NM hvor han er tittelforsvarer og Nordisk på Island. For de yngre guttene er det også flere konkurranser den nærmeste tiden. Trenerne er veldig fornøyde med utviklingen i gruppa.
- Dette lover godt for framtiden, sier Jansen.
SE VIDEO: Derfor hevder de seg helt i toppen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.