– Det skjer ikke spesielt ofte at vi er til stede på et årsmøte på denne måten, men vi ble spurt om å være der og takket ja til invitasjonen. Min rolle på møtet var å veilede i lovverket, og det ble gjort underveis der hvor det var spørsmål eller på annen måte naturlig – uten dramatikk, sier Sveen til EUB.

STERKE ORD

– Er det normalt at det på et årsmøte leveres ut et vedlegg med beskrivelse av sittende styremedlemmer, både i positivt og negativt lys?

– Begrunnelsen inneholdt enkelte sterke ord, uten at dette var valgkomiteens direkte karakteristikk. Men dette må medlemmene og de stemmeberettigede ta stilling til, svarer Sveen.

EUB snakket i går med valgkomiteens leder Bjørn Nordvik i forbindelse med dagens saker.

INGEN ANGER

– Angrer du/dere på noe i forbindelse med årsmøtet, dokumentet som ble lagt fram og det som har skjedd i kjølvannet av det?

– Nei, vi angrer ikke på noe. Vi hadde møte mandag og gikk gjennom hele saken. Utover det kommer jeg ikke til å kommentere denne saken noe mer, er alt Nordvik ønsket å si.

LES OGSÅ: – Kan ikke skape mye godt for framtida

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.