Det var aldri spørsmål om hvor seieren skulle havne lørdag. Eidsvold Turn cruiset seg videre til andre kvalifiseringsrunde i NM med 3–0 borte mot Raumnes & Årnes. Først var det Thierry Dabove som knapt kunne unngå å score da han sendte Turn opp i 1–0. Stian Teksum assisterte strålende da han kom seg rundt på sin venstre kant og la inn bak Raumnes & Årnes-målvakt Joakim Foureaux.

– Jeg prøvde å lukte innlegget og gambla litt der, sier en smilende tomålsscorer etter kampen.

– Skapte ikke en eneste målsjanse

Vertene skapte lite både før og etter Turns første scoring. Bakover hadde André Trandum Nordlie og Turn-forsvaret full kontroll. Raumnes & Årnes skapte knapt én eneste fullverdig målsjanse.

– Jeg tror ikke dem slapp til en eneste gang, sier forsvareren – som ikke er snauere enn at han har to mål på de to siste kampene.

Lørdag scoret han 2-0-målet da han var freidig fremme på en retur etter at en annen forsvarer – Truong Tran – fyrte løs mot Raumnes-buret. To scoringer synes midtstopperen er gøy.

– Jeg liker jo å score litt, og det er viktig at flere er med og scorer. For min del handler det litt om å fullføre løpene og å gå hundre prosent når jeg først er oppe i situasjonene, sier Trandum Nordlie.

– Jeg tar straffene

Dabove var ikke ferdig for dagen og fem minutter før slutt satte han enkelt inn 3–0 og punktum på straffespark.

– Straffen er grei. Det er jeg som tar straffespark her. Om jeg klarer to mål i snitt hver kamp, skal jeg være fornøyd, avslutter en tilfreds cuphelt. André Trandum Nordlie var fornøyd med sin scoringspartner lørdag.

– Thierry er bra. Han har et bra repertoar og er en spennende spilletype. Alt i alt er kampen godt gjennomført og vi hadde full kontroll. Fortjent seier, avslutter Trandum Nordlie.

Drømmen ble oppfylt: Talent fra Eidsvoll fikk proffkontrakt med LSK

Kampfakta

  • NM 1. kvalifiseringsrunde
  • Raumnes & Årnes – Eidsvold Turn 0–3 (0–1)
  • Årnes stadion, 171 tilskuere

Mål:

  • 0–1 32. min.: Thierry Dabove
  • 0–2 70. min.: André Trandum Nordlie
  • 0–3 85. min.: Thierry Dabove (str.)

Gule kort:

  • Eivind Solhaug, R & Å

Lag Turn: Peter Rusina – Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Truong Quoc Van Tran, Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland (Eiven H. Solberg fra 74), Stian Teksum (Ibrahim Nashat fra 88) – Tarik Al Moussaoui (Jonatan Teigland fra 60), Piotr Gawecki, Thierry Dabove

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.