– Jeg gikk inn i garderoben til Manchester United etter kampen og pratet med alle gutta. Da avtalte jeg med Martial (Anthony, United-angriper, journ.anm.) at jeg skulle få drakta hans, forteller Vålergena-spilleren.

Aron Dønnum (19) ble byttet inn til pause i treningskampen mellom Vålerenga og Manchester United søndag kveld. Han fikk tre kvarter på banen mot sine store helter. Dønnum har vært United-fan nærmest fra starten av.

Den tidligere EIF- og Turn-spilleren var også nære på å score mot sine helter. Få minutter etter innbyttet, dro han på vakkert vis med seg ballen på hælen forbi United-back Axel Tuanzebe. Rutinerte Sergio Romero i United-målet kom imidlertid for raskt på ballen.

– Det var veldig gøy å få en omgang, og jeg følte at jeg klarte meg bra, avslutter Dønnum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.