– De trykket oss skikkelig i starten av 2. omgang, men vi kom oss etter hvert med i kampen igjen. Med litt flyt kunne vi fått med oss alle tre poengene, men ett poeng gir nok et godt bilde av kampen, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken til Ull/Kisa fotballs nettsider, etter å ha sett laget sitt spille 2–2 borte mot Sarpsborg 08.

– Vi sitter igjen med en følelse av at det var surt å ikke ta alle poengene etter å ha ledet. Når vi gjør det mot et lag som satser tøft på å rykke opp, så forteller det at vi har gjort en meget god kamp, utdyper han.

Jessheim-laget fikk en kjempestart på 2. divisjonsoppgjøret, og ledet 2–0 etter halvspilt førsteomgang, takket være scoringer av Anette Andersen og Silje Otten. Hjemmelaget reduserte imidlertid før hvilen, før de scoret 2–2 målet etter 54. spilte minutter.

– I første omgang lyktes vi gjentatte ganger både med den offensive samhandlingen og med omstillingsarbeidet etter balltap. Det ga oss flere gode målsjanser, og vi scoret to mål som følger av et aggressivt, kollektivt press hvor vi framprovoserte feil hos motstander, sier Leonsen Sandviken.

Neste kamp spilles på torsdag når Fart 2 kommer på besøk til Jessheim stadion.

Også herrelaget til Ull/Kisa måtte nøye seg med poengdeling i helgen. Deres 1. divisjonsoppgjør hjemme mot HamKam endte uten scoringer

LES OGSÅ: Rulleskishow på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.