• DRIV: Henrik Lenborg setter fart med ballen.
  • STRAFFESLAG: Tuomas Pelo ventet ut keeper før han her vipper ballen i mål.
  • I SKUDDET: Erik Jonas Niklasson kliner til.
  • TRENER: Jakob Söderström tar ansvar både på banen og i garderoben.
  • TOMÅLSSCORER: Her setter Jonatan Melander inn sitt andre mål.
  • TØFFE TAK: Tuomas Pelo takles bakfra over vantet, uten å fyre seg opp av den grunn.

DJ-en pumper opp volumet i det A-lagsspillerne geleides inn på banen av unger fra klubbens yngre rekker. Til applaus fra publikum på tribunen veiver maskotene med gule og grønne flagg for å vise at Jessheim is- og flerbrukshall er Ull/Kisas hjemmebane. Når de minste løper tilbake til sidelinjen er små og store, både på og utenfor banen, klare for å lage innebandyfest.

– Vi prøver å få maskoter i alle kampene våre. Og nå hadde vi gratis inngang til alle supportere som kom med effekter, både til Kisa og Lillestrøm. Det gir god stemning og får familier og barn inn. Dette er en breddeklubb for alle, sier keeper og lagleder Jørn Gilberg til EUB.

FORT FLERBRUKSHALLEN

Til tross for at Ull/Kisas innebandyherrer er nyopprykket til 1. divisjon har de også denne sesongen meldt seg på i toppstriden. Før søndagens toppoppgjør mot Lillestrøm hadde Kisa vunnet alle sine fire hjemmekamper i Ullensaker idrettspark. Rivalene er også naboer på tabellen, der Kisa med ny trepoenger kunne ta andreplassen fra gjestene.

Det så lyst ut da Jonatan Melander snudde kampen med to mål, men etter at Lillestrøm tok ledelsen tilbake kom hjemmelaget aldri nærmere enn Tuomas Pelo sin redusering på straffeslag. I jakten på utligning var det i stedet Lillestrøm som trygget ledelsen og tok seieren hjem. Med mange spillere som har fortid hos motstanderlaget lå det også mye prestisje i potten.

– Kjedelig. Lillestrøm er jo erkefienden vår, sier Gilberg.

Ull/Kisa, som har som ambisjon å nå eliteserien innen 2020, har denne sesongen som målsetting å holde seg på nivået under.

– OVER ALL FORVENTNING

– Sånn sett har sesongen gått over all forventning, så vi må være fornøyde med det, sier keeperen.

Spillende trener Jakob Söderström var skuffet etter kampen, men greide likevel å glede seg over framgangen i årets sesong.

– Vi har gjort det bra, men vi vil jo så klart vinne hele tiden, sier den tidligere toppspilleren.

Han har spilt på høyt nivå både her til lands og i hjemlandet Sverige som er kjent som en ledende innebandynasjon. Nå jobber han for at miljøet på Jessheim skal utvikle seg både i topp og bredde, og setter derfor stor pris på den yngre garde.

– Det er det vi prøver på. Vi har ikke ambisjoner om å rykke opp denne sesongen, men heller å etablere oss og bygge klubb for å bli flere. Det er gøy at klubben stiller opp og hjelper oss rundt kampene, for vi prøver å bygge litt innebandykultur her på Jessheim, sier Söderström.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa–Lillestrøm 3–7 (0-1, 3-3, 0-3)

1. div. øst

Jessheim is- og flerbrukshall, 75 tilskuere

MÅL

0–1. 1-12:32: Andre Svendsen

1–1. 2-03:05: Jonatan Melander

2–1. 2-04:11: Jonatan Melander

2–2. 2-04:20: Patrik Haugland

2–3. 2-10:42: Thomas C. Christiansen

2–4. 2-13:42: Anders Nordhagen

3–4. 2-19:50: Tuomas Pelo (Str.)

3–5. 3-10:12: Patrik Haugland

3–6. 3-11:54: Tomas Heggelund

3–7. 3-19:12: Thomas C. Christiansen

Ull/Kisas lag: Jørn Gilberg, Erik Jonas Niklasson, Dan Jakob Söderström, Fredrik Alexander Holmvik, Jonatan Melander, Erik Marcus Bergström, Jan Erik Siggerud Hagen, Bendik Bjørgaas Austad, Dag Staffan Lindskog, Tuomas Pelo, Henrik Lenborg, Magnus Johnsen, Ronnie Mikael Alfred Adolfsson

LES OGSÅ: Tok NM-gull i taekwondo i flerbrukshallen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.