Kampen mot Viking var første gang konseptet «Fanzone» ble arrangert på Jessheim. Inviterte lag, for anledningen fra Ull/Kisas yngre avdeling og Sand IL, spilte 3 mot 3 i ballbinger. Det var mulig å plukke med seg fotballkort av spillerne på Ull/Kisas A-lag, i tillegg til servering av frukt og grillmat. A-lagets spillere skal også titte innom på veg til garderobene.

– I tillegg til å spille kamper i ballbingene får de inviterte barna være maskoter på kampen. De kommer inn gratis på kamp, mens foresatte får en redusert billettpris, sier Fanzone-ansvarlig Børre Lien Hansen.

– Gjennomføringen gikk bedre enn forventet. Takket være mange dugnadstimer og god innsats ble vi klare – fem minutter før åpningen, smiler han.

Alle klubbene i Eliteserien deltar på konseptet. I OBOS-ligaen er det kun Viking og Aalesund som i tillegg til Ull/Kisa har tilbudet.

– Tanken bak er jo å skape engasjement, sier Lien Hansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.