• NAIVE: Kisa-trener Vegard Skogheim hadde bursdag dagen før kampen, men var ikke fornøyd med gaven spillerne vartet opp med mot Viking.
 • KREMMERHUS: Kristoffer Normann Hansen setter inn 1-3.

Det så svært mørkt ut for ullsokningene allerede etter halvspilt kamp på hjemmebane. Likevel ble det en spennende innspurt i nimåls-kampen mot Viking.

Før halvtimen var passert lå Ull/Kisa under 0-3. Kristoffer Normann Hansen reduserte imidlertid på spektakulært vis snaue ti minutter før hvilen. Vestfoldingen dro seg inn i banen fra sin venstrekant og fyrte løs fra 18 meter. Skuddet gikk via stolpen og inn, utakbart oppe i hjørnet til Iven Austbø i Viking-buret.

Minuttet før pause gjorde Zlatko Tripic igjen oppgaven vanskeligere for de gulgrønne, da han trillet ballen i mål til 1-4.

SKAPTE NY SPENNING

De fleste regnet nok med at kampen var avgjort, og at andreomgang ville bli en ren parademarsj for siddisene. Seks minutter uti andreomgang satte Zlatko Tripic inn 1-5 med sitt tredje mål for dagen. Den kroatisk-fødte spilleren så ut til å definitivt sette spikeren i kista, men den gang ei:

Åtte minutter før slutt headet Nicolay Solberg inn et innlegg fra Mats-Andre Kaland, til spredt applaus fra hjemmepublikummet. Minuttet etter stod jubelen høyere i taket, da samme mann kortet inn Vikings ledelse til 3-5. Et oppildnet hjemmelag fortsatte å presse et rystet Viking-mannskap. Kisa pøste på fremover, og på overtid fikk Ole Andreas Nesset dyttet ballen over streken til 4-5. Kisas sluttspurt startet likevel for sent, og den mildest sagt begivenhetsrike kampen ble blåst av med ni mål oppført i protokollen.

MISFORNØYD MED BURSDAGSGAVEN

Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim hadde bursdag dagen før, men fikk ikke presangen han håpet på fra spillerne sine.

– Jeg er fornøyd med andreomgangen, for å ta det positive. I første omgang spiller vi helt naivt og gjør egentlig ingenting av det som står på tavla før kampstart.

– Hadde spillerne for stor respekt for Viking?

– Jeg synes nesten det er motsatt. Vi ble for naive, og de kunne omtrent spasere ballen i mål. Viking vinner fortjent, men gutta viser moral som ikke gir opp, sier Skogheim.

– DET SKAL ALDRI SKJE IGJEN

 Kristoffer Normann Hansen scoret sitt tredje mål på to kamper, men vingen var heller ikke fornøyd etter kampslutt.

– Vi må gå oss i selv, alle mann. Slik kan vi bare ikke spille. Vi får brudd på brudd mot oss, noe som igjen gir motstanderen mål etter mål, understreker vestfoldingen krystallklart.

 Til tross for fire scoringer på hjemmebane endte kampen med null poeng for Kisa, og det kan de ikke være bekjent av, mener Normann Hansen.

– Det er naturlig at Viking slipper seg ned. De har vunnet kampen etter en halvtime, så vi skal ikke være fornøyde med å score fire mål mot et lag som har seieren i lomma. Likevel er det positivt at vi kommer tilbake, i stedet for å sprekke helt og tape med større sifre, sier han og får medhold av Morten Sundli.

Kapteinen mener mange personlige feil ble avgjørende.

– Kampen er egentlig avgjort til pause, og vi prøver bare å begrense pinligheten. Vi må være mer kyniske, er dommen fra midtstopperen.

– Det er sykt flaut som forsvarsspiller å slippe inn fem mål. Det skal aldri skje igjen.

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Ullensaker/Kisa – Viking 4-5 (1-4)
 • Jessheim stadion, 1100 tilskuere
 • Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL
 • Mål:
 • 0-1 12. min.: Kristian Thorstvedt
 • 0-2 26. min.: Zlatko Tripic
 • 0-3 29. min.: Zymer Bytyqi
 • 1-3 37. min.: Kristoffer Normann Hansen
 • 1-4 45. min.: Zlatko Tripic
 • 1-5 51. min.: Zlatko Tripic
 • 2-5 82. min.: Nicolay Solberg
 • 3-5 84. min.: Nicolay Solberg
 • 3-4 90. min.: Ole Andreas Nesset
 • Gule kort: Espen Garnås, Ull/Kisa. Iven Austbø, Viljar Vevatne, Viking
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart (Espen Garnås fra 27.), Morten Sundli, Nikolas Walstad – Nicolay Solberg, Eric Kitolano, William Kurtovic (Andreas Aalbu fra 55.), Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen – Ole Andreas Nesset

LES OGSÅ: Selv om han heier på Ull/Kisa i helgens kamp håper Soltvedt at bortelaget rykker opp først

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.