• INVITERTE INN: Senterleder Nina Kristengård.

Onsdag ble o-løpet Drømmemila arrangert inne på kjøpesenteret Amfi Eidsvoll. 

– Driftsavdelingen og Nokas kunne melde om et herlig kaos mens det stod på, sier sentereleder Nina Kristengård, og legger til:

– Vi liker jo litt «brød og sirkus» i blant.

Løperne orienterte mellom butikkene, og rundt kafeen i underetasjen, de minste barna fant en post på lekehelikopteret, og flere poster var lagt inn i korridorer og trapperom forbeholdt de ansatte.

BARE MULIGHETER

– At hele 93 deltok i løpet er veldig bra! Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger, og har så langt ikke hørt noe annet.

I forkant av arrangementet ble det jobbet godt mellom senterledelsen og orienteringsklubben, og det ble tenkt utfordringer og konsekvenser.

– Vi tenkte igjennom hva som kunne gå galt, men vi så bare muligheter.

GJERNE IGJEN

– Jeg er usikker på om det er slike arrangement som trekker kunder, men dette er utvilsomt en morsom happening vi gjerne gjentar, sier Nina Kristengård.

– Alt må ikke dreie seg om handel, og det er veldig gøy å bidra for et av bygdas mange lag og foreninger.

– Vi ønsker jo å være hjertet i lokalsamfunnet!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.