• FRISPARK: Eivind Damstuen og Steffen Nystrøm har begge gode skuddbein. Uttellingen uteble imidlertid mot Raumnes & Årnes.

– I dag hadde vi ikke dagen. Vi gjennomfører en helt ok kamp. Det er jevnspilt og jeg synes ikke det er en 0-3-match. De forsvarer seg godt og er vanskelig å bryte ned. Til slutt er det marginene som avgjør, og det er i grunnen et greit nok tap, sier Kløftatrener Karl André Hovde, som legger til:

– Vi må tåle å tape kamper.

Han er klar på at Kløfta skal snu den magre starten på høstsesongen. I første kamp etter ferien spilte de 3–3 borte mot Lørenskog 2. Med ett poeng på to kamper etter ferien har Kløfta nå tre poengs avstand opp til serieleder Gjelleråsen.

– Vi har tjue gode fotballspillere på trening og er stort sett skadefrie, sier Hovde om situasjonen i Kløfta-leiren.

KLØFTA HARDT UT ETTER PAUSE

Hjemmelaget så ut til å ville mest før hvilen, men Raumnes & Årnes lå lavt og forsvarte seg godt. Bortelaget, som i år ledes av tidligere Kløfta-trener Svein Pettersen, var farlige på kontringer og var nære scoring på et par av disse. Kampen forløp uten scoringer før pausen, og hjemmelaget gikk hard ut i andreomgang. Etter et Kløfta-frispark traff ballen tverrliggeren både én og to ganger før Steffen Nystrøm satte ballen i åpen kasse. Jubelen gikk raskt over til frustrasjon da dommertrioen mente Nystrøm var offside – og annullerte scoringen.

TRE I SEKKEN

Også Hawar Saleh og Kushtrim Bujupi var nære scoringer. En god og heldig Stian Linderoth-Jensen i Raumnes & Årnes-buret holdt imidlertid nullen – og bortelaget inne i kampen. Etter en drøy time kom kampens første scoring, men det var gjestene som slapp jubelen løs. Mads Elvethun Hansen curlet ballen pent nede i hjørnet fra atten meter. Minutter senere headet Marius Solhaug ballen utakbart oppe i hjørnet.

Da kampen nærmet seg fullspilt slo Eivind Damstuen et høyt innlegg inn i feltet. Linderoth-Jensen gikk ut for å plukke, men misset fullstendig. En av bortelagets spillere forsøkte å klarere – og sendte ballen i tverrliggeren og ut. Som om ikke det var beskrivende nok for Kløftas manglende flyt ble vondt til verre like etter. Et tilbakespill mot Fredrik Hauffen trillet forbi Kløfta-keeperen og over målstreken.

Karl André Hovde depper uansett ikke over tapet.

– Vi hadde kjøpt denne tabellplasseringa i mars, sier han om å fremdeles være innblandet divisjonens toppsjikte. Bak Kløfta kommer for øvrig Aurskog-Høland susende, og laget har én kamp mindre spilt enn ullsokningene. Med kun poenget bak kan Aurskog-Høland rykke forbi allerede kommende serierunde, når Turn-rekruttene tar de imot hjemme på kunstgresset.

Kampfakta

 • 4. divisjon
 • Kløfta – Raumnes & Årnes 0-3 (0-0)
 • Bakkedalen kunstgress, 110 tilskuere
 • Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad
 • Mål:
 • 63. min.: 0-1 Mads Elvethun Hansen
 • 70. min.: 0-2 Marius Solhaug
 • 90. min.: 0-3 (Selvmål)
 • Gule kort: Zhiar Sorchi, Marius Solhaug, Øystein Riise Pedersen, Stian Linderoth-Jensen, R&Å. Hiwa Poor, Steffen Nystrøm, Kløfta
 • Lag Kløfta: Fredrik Hauffen – Christoffer Skiaker, Christian Westad, Eivind Damstuen, Sondre Haugen – Magnus Hovde, Steffen Nystrøm, Ole Fredrik Westheim – Adam Olsen, Hiwa Poor, Hawar Saleh
 • Benyttede reserver: Kushtrim Bujupi, Serken Saleh

Kløfta-keeperen stengte buret i vårsesongen: Nå trener Fredrik hele sommeren for å unngå baklengsmål også til høsten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.