• PUNKTUM: Remi Rød satte inn 3-1 og punktum finale for Hauerseter mot EIF mandag kveld.

– Det har vært gjennomgangsmelodien i år, at vi ikke har klart å vippe kampene til vår fordel, sier Remi Rød, som scoret det siste målet i lokaloppgjøret mandag kveld. Selv om Hauerseter var bedre enn EIF, satt seieren langt inne.

– Det har vært litt sånn i år at vi ligger bra an og slipper inn drittmål. Tidligere har vi raknet, men det gjorde vi heldigvis ikke i dag. Jeg følte at vi hadde kontrollen hele vegen, fortsetter Rød. Hauerseter scoret to kjappe, men greide ikke å riste av seg EIF helt. Marius Rødsrud kontret inn 2–1 og brakte tilbake en slags spenning i kampen.

ÅPNET BALLET

Rolf Christian Hushagen var elegant og presis på kveldens første scoring. Først lobbet han ballen over midtstopper hos EIF, Jim-Freddy Pedersen, før han gjorde det samme over Glenn Wilsgård i EIF-målet. Wilsgård mente EIF hevet seg utover i kampen, men var skuffet over prestasjonen i 1. omgang. Snaut ti minutter etter 1–0 måtte Wilsgård igjen plukke en ball ut av nettet.

– Jeg synes ikke vi var på i det hele tatt. Vi var for langt unna i duellene og slapp dem for lett til. Hele tiden hang vi etter og var på etterskudd, men det kom seg litt utover kampen. 3-1-scoringa kommer når vi bare må kjøre opp, så det er bare uheldig, oppsummerer Wilsgård i EIF-målet.

RØD-PUNKTERING

Det var på kontring Hauerseter spikret igjen kista i lokaloppgjøret. Langs venstre flanke kom Hauerseter lynkjapt etter at et EIF-hjørnespark endte i Hauerseter-målvakt Roy Ingar Konteruds boksehansker. Fra flanken ble ballen rullet perfekt fra spiller til spiller før Remi Rød punkterte til 3–1.

– Veldig viktig scoring, for det var mye nesten der en stund. Fin scoring etter læreboka. Det var en håndball-scoring, sier Rød selv.

– VI RYKKER IKKE NED

Det gjenstår kun tre kamper for EIF og Hauerseter i årets avdeling. EIF har det tøffeste programmet av de to, og møter Gjelleråsen, Skedsmo 2 og Aurskog-Høland. Hauerseter har et antatt lettere program og møter Aurskog-Høland, Gjerdrum og Fet.

– Etter de kampene bør vi minst ha seks poeng, og forhåpentligvis også ni, avslutter Rød. Hauerseter ligger etter mandagens kamp på en 8. plass med 32 poeng, men har kun fire poeng opp til 4.-plassen. For EIFs del ser det mørkere ut, og laget ligger på 11. plass med 23 poeng, kun fire poeng foran Fet. Ned til Lørenskog 2 – med én kamp mindre spilt – skiller seks poeng, mens nederst vaker Gjerdrum med sine åtte poeng. Mye skal gå galt om EIF skulle rykke ned, men teoretisk kan det skje ved at Romerikslagene i 3. divisjon kløner det til.

– Vi rykker ikke ned, slår Wilsgård kontant fast.

Kampfakta

 • 4.divisjon, Hauerseter - EIF 3-1 (2-1).
 • Nordkisa stadion kunstgress, 69 tilskuere
 • Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad
 • Mål: 
 • 1-0 18.min.: Rolf Christian Hushagen
 • 2-0 27.min.: Petter Stensrud Blaker
 • 2-1 46.min.: Marius Rødsrud
 • 3-1 69.min.: Remi Rød
 • Hauerseters lag: Roy Ingar Konterud - Vegard Knudsen, Fredrik Skottner, Jørgen Alstad, Ole Elias Jacobsen - Petter S. Blaker, Vetle G. Eriksen, Øyvind E. Bekken - Rolf Christian Hushagen, Remi Rød, Magnus J. Mundal
 • Benyttede reserver: Sondre Hasund, Henrik Sørby
 • EIFs lag: Glenn Wilsgård - Jørgen Olsen, Jim-Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Adrian Dalseth Lexberg - Martin Sydtangen, Heine Lundahl, Dan-Remy T. Dahl, Espen A. Fjeld - Marius Rødsrud, Fredrik Kristiansen
 • Benyttede reserver: Preben Misund Johnsen, Markus Johan Sørensen, Espen T. Brenden

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.