Eidsvoll 1814s møter Oslo Vikings i NM-finalen i amerikansk fotball på lørdag. De som ikke har anledning til å være til stede på Bislett stadion kan likevel få oppleve sesongens klimaks. For første gang skal finalen sendes på TV.

Lørdagens NM-finale i amerikansk fotball blir vist direkte på TV2 Sportskanalen.

– Det er en stor glede å kunne ønske velkommen til en NM-finale på Bislett Stadion i år. Og det gleder oss like mye å kunne ønske velkommen til live-sending av kampen på TV2 Sportskanalen slik at alle som ikke har mulighet til å være i Oslo allikevel kan få sett kampen, enten i beste sendetid eller i etterkant på TV2 Sumo, opplyser Norges Amerikanske Idretters Forbund på sin nettside for arrangementet.

I timene før kveldskampen byr forbundet og Oslo-klubbene Trolls og Vikings til såkalt ”tailgate-party”, der det legges opp til grilling og god stemning.

Eidsvoll 1814s ble klare for finale etter seier mot Åsane Seahawks. I finalen håper eidsvollingene å følge opp ungguttas bragd i helgen som var.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.