Sist Hauerseter møtte Turns rekruttlag, var sesongen ullsokningene tok turen opp fra 4. divisjon i 2011. Siden 2012 har altså Hauerseter spilt i 3. divisjon før de i fjor måtte ta den tunge vegen ned ett hakk.

RUUD ÅPNET KONTOEN

Hauerseter var det pressende laget de ti første minuttene, men Turn var farlige på kontring. Lars Andresen ble felt på veg igjennom av HSKs nye målvakt, Christian Bjerke. Unggutten Erik Ruud tok vare på sjansen fra ellevemeteren og scoret Turns første mål av året.

PETTERSEN DOBBEL

Hauerseter kom kjapt tilbake og Stian Pettersen var nådeløs i sin første avslutning for «Setra» i obligatorisk kamp etter overgang fra Vestli. Men Pettersen var ikke ferdig på skiftet sitt og drøye fem minutter senere utnyttet han en grov feil i Turn-forsvaret og sendte Hauerseter i ledelsen med 2–1.

SVINGETE OG KJEMPENDE

2. omgang var ikke gammel da Turn utlignet. Eiven Solberg avsluttet enkelt da han ble sendt alene igjennom. Marius Preber gjorde det samme drøye ti minutter senere. Det svingte godt mellom to hardtkjempende lag mandag kveld, og Joakim Madsen fikk stange inn 3–3 alene på bakerste stolpe. Det samme gjentok seg omtrent ti minutter senere. Denne gangen var det midtstopper Daniel Olsen som fikk anledningen fra kort hold. Trass i Turn-ledelsen var ikke Hauerseter ferdige for dagen. Marius Preber sørget for poengdeling ved Eidsvollhallen da han knallet inn 4–4 like før slutt.

– Jeg er fornøyd med at vi klarer å ta poeng, men jeg er ikke helt fornøyd med måten vi gjør det på. Mesteparten av kampen så synes jeg vi ser det vi sjøl veit at vi mangler – og det er struktur, konkluderer Hauersetertrener Trond Johnny Lien. Han håper imidlertid å få jobbet godt med dette i perioden framover.

TETT PROGRAM

Det smeller kjapt i åpningen for Hauerseter i sesongen 2017. Bare 45 timer etter kampslutt mandag er det duket for nytt oppgjør. Da er nemlig mandagens gjester vertskap for den første kvalifiseringsrunden i fotball-NM når 3.-divisjonslaget Skjetten kommer på besøk. Hauerseter har hatt et godt grep på Skjetten de siste årene, og sist lagene møttes – i 2015 – vant «Setra» begge oppgjørene i serien.

– Jeg har ikke fått tenkt noe særlig på den cupkampen nå, men jeg veit at det blir en helt annen kamp en i dag, avslutter Lien.

4. divisjon

Eidsvold Turn 2 – Hauerseter 4–4 (1–2)

Eidsvollhallen, 80 tilskuere

Dommer: Mahir Cagatay, Fenstad Sk

Mål:

1–0 13. min.: Erik Ruud (str.)

1–1 25. min.: Stian Pettersen

1–2 31. min.: Stian Pettersen

2–2 52. min.: Eiven H. Solberg

2–3 65. min.: Marius Preber

3–3 66. min.: Joakim Madsen

4–3 75. min.: Daniel Olsen

4–4 80. min.: Marius Preber

Gult kort: Christian Bjerke, Petter R. Stenseth. Hauerseter

Lag Turn 2: Martin F. Haugen – Sivert Modal, Daniel Olsen, Magnus Kristengård, Heine Kjøniksen – Erik Ruud, Joakim Madsen, Ibrahim Nashat – Eiven Hølmo Solberg, Lars Andresen, Stian Woldsnes

Benyttede reserver: Christian Hageberg, Theodor Bello,

Lag Hauerseter: Christian Bjerke – Jørgen Alstad, Håkon Sumstad Andresen, Henrik Sørby, Peshang Khonori, Yassir Yougil, Magnus J. Mundal, Vetle Steen Andersen, Stian Pettersen – Marius Preber, Vetle Grønvold Eriksen

Benyttede reserver: Petter Reuterdal Stenseth, Jesus Barutwanayo, Remi Rød, Bewar Piri

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.