Andreas Aalbu har signert en toårskontrakt med Ull/Kisa. Angrepsspilleren kommer fra Fredrikstad, hvor han i utgangspunktet hadde igjen ett år av sin kontrakt.

– Her får vi inn en spiller som har masse rutine fra OBOS-ligaen. Andreas har spisskompetanse innenfor begge boksene, og har ferdigheter som kompletterer stallen vår offensivt, sier trener Vegard Skogheim til ullkisafotball.no.

Han har spilt indreløper, kant og spiss tidligere.

– Vi ser på han utelukkende som en offensiv spiller, sier treneren.

26-åringen var i fjor høst lånt ut til den svensken Superettan-klubben Varberg. Før Fredrikstad spilte han i moderklubben Bærum, avbrutt av et opphold Kristiansund. Aalbu scoret da Fredrikstad slo Ull/Kisa 3–2 i treningskamp i vinter.

Nykommeren ble med da resten av Ull/Kisa onsdag formiddag satte kursen for La Manga. På treningsleiren skal Kisa spille mot Florø og Viking.

LES OGSÅ: Fjorårets toppscorer tilbake

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.