Tre nasjoner kjempet søndag om fordelingen av medaljene under søndagens lagsprint i Kolomna, Russland. Anne Gulbrandsen og Norge tok bronsen, bak vinnerlaget Russland og sølvvinner Nederland. Russerne vant med tiden 1,26,71, mens Norge klokket inn på 1,31,88. Gulbrandsen fra Eidsvold TF representerte Norge sammen med Martine Ripsrud og Sofie Karoline Haugen.

EM-debutanten Gulbrandsen tok også med seg en 11. plass fra 1000-meteren dagen i forvegen. Her gikk hun på tiden 1,19,40, drøye fire sekunder bak vinner Yekaterina Shikhova fra Russland. På fredagens innledende 1500-meter endte Gulbrandsen på 20. plass med tiden 2,04,94. Dette var i underkant av ti sekunder bak nederlenderen Lotte van Beek.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.