Nicolay Solberg har takket nei til ny kontrakt med Ull/Kisa.
- Jeg ga klubben beskjed denne uka om at jeg har takket nei til kontraktstilbud derfra. Det er ikke noe som er låst, men jeg har lyst til å se på mulighetene for å spille på et høyere nivå. Det er det som er drømmen, sier Solberg til Tønsbergs Blad.

SCORET 11 MÅL

Kantspilleren ble denne sesongen klubbens toppscorer med sine 11 mål i 1. divisjon. Blant annet scoret han i sesongfinalen hvor Kisa seiret mot Kongsvinger og sikret plassen i OBOS-ligaen. Den tidligere Lillestrøm-spilleren håper nå på en retur til toppnivå.
- Jeg har indikasjoner på at større klubber fra 1. divisjon og nedre halvdel i eliteserien er interesserte. Jeg er i dialog med forskjellige klubber, men det er ikke noe konkret enda, sier Solberg til tb.no.

STORT TOMROM

I tillegg til at toppscorer Solberg takker nei til forlengelse har Kisa allerede mistet en annen stor profil. Fredrik Krogstad, som ble kåret til årets spiller i klubben, takket også nei til kontraktsforlengelse og signerte i stedet for eliteserieklubben Lillestrøm.
Ved de fleste av årets Kisa-scoringer var enten Solberg eller Krogstad direkte involvert i produksjonen, og klubben var derfor meget opptatt av å forlenge kontraktene til disse profilene. Av innflytelsesrike spillere har også Jesper Andreasson og Kisa avsluttet samarbeidet etter to sesonger. Kisa-troppen talte 14 mann ved sesongens siste økt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.