Det nyopprykkede laget har slitt i vårsesongen, hvor de har tapt alle kampene. Null poeng på åtte kamper.

GOD SOMMER

Det kan tyde på at damene har hatt en god sommer, hvor de blant annet spilte seg til sølv i B-sluttspillet i Norway Cup. Torsdag vant de også sin første kamp i serien mot Lørenskog.

- Seieren kom ikke for tidlig. I går var gløden tilbake hos Turn-jentene. Vi jobbet utrettelig og det smalt i duellene. Defensivt var vi solide og vi jobbet for hverandre i 90 minutter. Samtidig utnytter vi overgangene og har god samhandling framover. Det var tre velfortjente poeng i en lagseier med stor L, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken.

- Det var viktig for oss å få tilbake selvtilliten og se at vi kan være gode, og det må vi ta med inn i høstsesongen. Vi har forsterket med en ny keeper og alle i troppen blir med ut sesongen.

KAMPFAKTA

* 3. divisjon kvinner.

* Lørenskog - Eidsvold Turn 0-1.

* Rolvsrud Kunstgress.

* Mål: 30 min: Selvmål.

* Lag Eidsvold Turn: Stine Kilde Krosnæs, Helga Rødtang, Thea Wolden, Kristine Finneide, Frøydis Waaler, Ida Lilleøen Andersen, Frida Kristengård, Hedda Granli, Stine Strand Svendsen, Jorunn Waaler, Madelen Stenberg, Charlotte Elfstedt, Silje Otten og Tina Johansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.