Vålerenga har besluttet å hente Aron Dønnum hjem igjen til høstsesongen. På lån i HamKam spilte kantspilleren i vår 19 kamper og noterte seg også for en scoring.

– Aron har hatt et godt opphold og en fin utvikling både offensivt og defensivt. HamKam, med spesielt trener Kevin Knappen i spissen, har gjort en god jobb og vi får en bedre spiller tilbake enn han som dro. Sånn sett ble dette utlånet godt for alle parter, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til Vålerengas nettsider.

Det er et drøyt år siden Dønnum fikk sin debut i eliteserien. 20-åringen er allerede tilbake i trening med Oslo-laget.

– Vi gleder oss til å få en sulten Aron tilbake i treningsgruppen, og så blir det opp til ham selv å gjøre seg fortjent til spilletid i Eliteserien etter hvert, sier Ingebrigtsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.