• SLÅDD. Målvakt-trener i EIF, Espen Knai, måtte slådde for harde livet i pausen, men det hjalp ikke mot kjølige værguder.

– Været ble mye verre inn mot 2. omgang, så vi ba EIF om å måke banen i pausen. Før kampen og i 1. omgang var banen bra nok. Men det begynte å bli veldig glatt og dårlig sikt utover i 2. omgang, og jeg så verken midtlinja eller sekstenmeteren. I tillegg så jeg at spillerne begynte å falle, så jeg ble redd for at det skulle oppstå situasjoner hvor spillerne ble skadet, så da hadde vi ikke så mye valg, konkluderer Rune Løbersli, dommer i mandagens oppgjør. Etter en rask konferering med begge lag, pekte Løbersli mot garderoben.

– Jeg blåste av kampen og sa at dette er ikke forsvarlig. Nå er det opp til kretsen hva som skjer videre med kampen, sier Løbersli. Den rutinerte dommeren sier han aldri har opplevd en lignende situasjon i seriefotballen.

– På gamle Jessheim stadion gikk lyset tre ganger og da måtte vi avbryte, men dette har jeg aldri vært med på, avslutter dommeren.

LES OGSÅ: Stanset rivalens rekke på 12 ubeseirede kamper

– Surt

For EIF-trener Kyrre Innstøy var det ingen fordel av kampen ble blåst av etter drøye femti minutter. EIF ledet på det tidspunktet 3-0, etter å ha hatt god kontroll på Strømmen-rekruttene.

– Det er klart det er surt når man har Strømmen 2, en av forhåndsfavorittene i avdelingen, i kne på den måten. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Vi håpet i det lengste at det skulle gi seg med å snø, men vi så at det ble vanskelig da vi kom opp fra garderobene til 2. omgang, sa EIF-trener Innstøy.

– Det er synd at vi skal gå glipp av en såpass bra start på kampen. Vi var aggressive og toneangivende, vi sto høyt i banen og gjorde det veldig vanskelig for Strømmen. Til forskjell fra Turn-kampen så hadde vi fokus på å være skrudd på og ikke delvis på. Vi vant mange baller på det og vi hadde massevis av målsjanser, sukker Innstøy.

– Jeg har ikke helt oversikt over reglene nå, men jeg ser ikke bort ifra at Strømmen 2 kan komme med et annet lag når de resterende 35 minuttene skal spilles, avslutter Innstøy.

må spilles fra det 55. minutt

Reglementet for gjennomføring av avbrutte kamper sier tydelig at kampen skal gjenopptas på det tidspunktet den ble stoppet. For EIF og Strømmen 2 betyr det at kampen skal spilles så fort det lar seg gjøre, og lagene skal altså spille i 35 minutter med stillingen 3–0 til EIF som utgangspunkt. Hva gjelder spillertropper, har kun spillere som var spilleberettiget til det opprinnelige oppgjøret lov til å spille. Videre sier reglementet at kun de spillerne som var på banen ved avbrytelsen kan starte ved gjenopptakelsen, med mindre noen av lagene velger å bytte inn spilleberettigede spillere i henhold til reglementet for innbytte.

LES OGSÅ: Ikke før det gjensto sju minutter fikk EIF skikkelig kontroll

FAKTA 4. DIVISJON FOTBALL

EIF – Strømmen 2 (3–0)

Eidsvoll stadion, 23 tilskuere

Dommer: Rune Løbersli, Skjetten

Mål:

1–0 12. min.: Selvmål

2–0 15. min.: Fredrik Kristiansen

3–0 18. min.: Martin Sydtangen

Lag EIF: Glenn Wilsgård – Adrian Dalseth Lexberg (Dan-remy Tollefsen Dahl fra 46), Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter – Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Heine Lundahl, Robin Limbodal – Martin Sydtangen, Fredrik Kristiansen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.