– Årets sesongavslutning i drag race blir meget spennende. Over 180 påmeldte er ny rekord på Gardermoen, sier Tore Ravneberg fra klubben Norsk Dragracing Gardermoen.

Helgen 14.–16. september står Gardermoen raceway klar til å kåre Norgesmestere i en rekke klasser. I tillegg kjøres finaler i European Drag Racing Series (EDRS). Klubben arrangerte finalene av EDRS for første gang i fjor, på bakgrunn av at de sesongen i forvegen åpnet sitt nyoppussede dragrace-anlegg. Dermed kommer flere igjen langveisfra.

– I tillegg til de norske som kjemper om poeng og seier kommer over 40 utlendinger. De fleste fra Sverige, pluss noen fra Tyskland og Finland, sier Ravneberg.

Norsk Dragracing Gardermoen er et landsdekkende idrettslag for motorsportutøvere og hovedarrangør av dragrace i Norge. Alle hovedarrangement foregår på Gardermoen Raceway i Ullensaker.

LES OGSÅ: – Motocross på Romerike er spennende om dagen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.