Hun var den eneste norske jenta som gikk videre fra innledende runder, til tross for at hun skadet seg under oppvarming og måtte sy tre sting i en hånd. Benedicte stilte både i 1 baton og 2 baton junior women. Skaden preget henne selvfølgelig, men hun gjorde likevel en flott prestasjon i 2 baton og gikk videre til semifinale. Der stilte hun mot USA og Japan, som regnes som de to store nasjonene i drill. Hun hevet seg til og med ett hakk på resultatlisten og havnet til slutt på 13. plass (av 26).

Grand Prix er en felles konkurranse for korps- og sportsdrillere. Drillerne er delt i to forbund i Norge – korpsdrillerne som er en del av Norges Musikkorpsforbund og sporstdrillerne i Norges danseforbund. 18.–19. februar ble nasjonalt Drill Grand Prix arrangert i Jessheim, hvorav 16 NMF-drillere fra hele landet ble tatt ut til å representere Norge i konkurransen i Kroatia.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.