Ullensaker kommune gjennomfører hvert år en undersøkelse basert på foreldrenes tilbakemeldinger på skolefritidstilbudene.

HØYESTE NOEN GANG

Hoppensprett idretts-SFO oppnådde undersøkelsens høyeste score med et snitt på 5,5.

Dette tilbudet har for øvrig toppet undersøkelsen hvert år siden de ble med i 2009, og årets score er deres høyeste noen gang. Hoppensprett idretts-SFO holder til i Hoppenspretthallen på industrifeltet, Jessheim.

Gystadmarka og Mogreina kom på delt andreplass med et snitt på 4,9. Snittet for Ullensaker kommune ble 4,6, det samme som i 2014, hvilket er over landsgjennomsnittet på 4,5.

BEST RESPONS PÅ MOGREINA

Fem av Ullensakers 12 SFO-er ligger over landsgjennomsnittet.

Ullensaker samlet oppnådde en svarprosent på 52 prosent, noe som er en oppgang fra forrige svarprosent på 50. Mogreina oppnådde en svarprosent på 100 prosent, og stakk dermed av med seieren for skole med høyest svarprosent. Undersøkelsen ble gjennomført fra 14. november til 14. desember.

LES OGSÅ: Hoppensprett-elever på besøk til fattige barn

LES OGSÅ: Jørstad og Aas leder fotballakademi for barn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.