EUB kunne i 2014 fortelle at en rekke lokale håndballspillere i løpet av kort tid hadde pådratt seg stygge kneskader i Jessheimhallen. Ull/Kisa håndball-leder Lars Erik Aas var ikke i tvil om at dekkets manglende svikt og demping var en stor faktor, og fikk støtte fra Norges Håndballforbund som gjorde en befaring av det da 20 år gamle gulvet, og konkluderte med at det var såpass dårlig at det burde byttes umiddelbart.
Ullensaker kommune satte av to millioner kroner til å utbedre dette, og denne sommeren får Ull/Kisas hjemmebane en overhaling slik at den er klar til kommende sesong. Banen brukes også hyppig av elever ved Jessheim videregående skole.
Samtidig som banen får nytt underlag blir den flyttet noe slik at det blir mer plass mellom bane og vegg på garderobe-siden.
Tidligere har det kun vært trapp opp til tribunen, men nå gjøres den også tilgjengelig for rullestolbrukere.
Ull/Kisa har for øvrig flere hallflater å boltre seg på. Som en følge av anleggsutviklingen de siste årene har antall håndball i Kisa skutt til værs.
LES OGSÅ: Julie Sofie Granum er klar for nye utfordringer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.