Et midlertidig klubbhus har kommet på plass, så klubben kan nå arrangere stevner og gi et tilbud til brukerne av banen. Sist helg var det «fullt hus og stormende jubel» på anlegget. Det ble arrangert både bilcross, rallycross og crosskart-stevne med meget stor lokal deltakelse.

HAUG VAR BEST

Glenn Haug kjører til vanlig EM-runder i rallycross. I helga fyrte han opp sin Saab og stilte i bilcross-stevnet. Han vant alle sine fire innledende heat og vant også a-finalen.

Werner Berntsen, Glenn Sørensen, Ken Roger Tandberg, Tage Sandersen og Thomas Tråholt kom på de nærmeste plassene.

Old boys-klassen ble vunnet av Werner Berntsen foran Johnny Gravseth, som er lederen av klubben. Roy Bekk tok tredjeplassen.

I rallycross junior Kjørte Mathilde Hanserud sitt aller første løp og gjorde sine saker meget bra.

DUELLANTER

Rune Engesvoll og Terje Morstad har i en mannsalder hatt en rekke tøffe dueller. I helga hadde begge to heatseire og to andreplassen før finalen. Denne gangen var Engesvoll raskest i finalen.

Espen Håkonsen og Johnny Gravseth tok for øvrig andre og tredjeplassen. Morstad måtte nøye seg med fjerdeplass.

I crosskart vant Andre H. Valby foran Fredrik Weaas. Sistnevnte hadde seier i alle de fire innledende heatene, men Valby var først i mål i finalen.

LES OGSÅ: KNA overrasket med gave. Støtter motorinteressert ungdom

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.