Innbytter Niklas Sandberg nikket Ull/Kisa i ledelsen med kun seks minutter igjen av ordinær tid. Midtbanespilleren så dermed ut til å bli matchvinner i første seriekamp for sin nye klubb, men på overtid utlignet gjestene til 2–2 og poengdeling.

– Det kommer til å ta et par dager å fordøye denne. I alle fall kvelden. Det er store kontraster fra å være i skyene til å falle rett ned. Det er tungt at vi ikke holder ut, sier Sandberg til EUB.

Før Kisa gikk opp i ledelsen hadde en annen debutant, Andreas Aalbu, utlignet til 1–1 rett etter pause. Langt inn i overtiden lå det dermed an til en drømmedebut for begge nykommerne.

– FORFERDELIG

– Det er forferdelig akkurat nå, det føles som et tap. Vi klarer å snu det, og det ser lyst ut, men da vi slipper inn på slutten føles det helt jævlig, sier Aalbu.

Det var Levanger som scoret årets første mål på Jessheim stadion da flere Kisa-forsvarere var passive og lot Robert Stene skyte i lengste hjørne bak Kisa-keeper Stefan Hagerup. Da hadde Aalbu hatt omgangens største sjanse med en fri heading fra kort hold som gikk utenfor. I 53. minutt fikk nykommeren sin scoring etter at Martin Torp vippet ballen gjennom forsvaret, hvor spydspissen var på løp og hamret ballen lavt mellom beina på keeper. Levanger hadde et par brukbare avslutninger før Sandberg løp seg fri i feltet og møtte innlegget til Nicolay Solberg. På overtid hadde Kisa full kontroll med ballen og flere spillere nede ved cornerflagget. Etter mange dueller og muligheter til å stykke opp spillet på banens minst farlige område gikk det i stedet få sekunder før ballen lå i nettet på den andre enden av banen.

– Det er altfor mange som gjøre noen feil der. Vi er tre stykker der oppe som skal lage et frispark. Han får i stedet slått ballen opp, vi taper duellen og rygger. Det er for dårlig, sier Aalbu.

Begge mener at Kisa spilte en helt grei serieåpning.

– Til tider ser du hva som bor i oss, men det er litt opp og ned. Akkurat nå føles det forferdelig, men det er noe spennende på gang her som vi nok vil få fram med noen trepoengere og litt flyt, sier Aalbu.

GLADE FOR Å KOMME I GANG

Tross at han er langt nede etter poengtapet ser Sandberg en viss viktighet av å ha bidratt med mål fra første kamp etter overgangen fra Sandnes Ulf.

– Jeg trives kjempegodt her og utvikler meg hele tiden. Jeg har utviklet meg godt i vinter, spesielt på å score mål på trening. Derfor var det godt å score i dag, for jeg håper å få flere mål inn i spillet mitt, sier Sandberg.

Aalbu kom til Kisa fra Fredrikstad mot slutten av oppkjøringen.

– Det er deilig å score i debuten. Det har gått ålreit i treningskampene og jeg har kommet fint inn i gruppa, men det hadde selvfølgelig smakt utrolig mye bedre om vi hadde tatt tre poeng, sier Aalbu.

LES OGSÅ: Ull/Kisa skal prøve å ikke komme skeivt ut igjen

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Levanger 2–2 (0–1)

Jessheim stadion, 819 tilskuere

MÅL

0–1. 22. min.: Robert Stene

1–1. 53. min.: Andreas Aalbu

2–1. 84. min.: Niklas Sandberg

2–2. 90. min.: Tom Erik Heir Nordberg

Gule kort: Horenus Tadesse, Levanger. Truls Jørstad (Niklas Sandberg fra 67.), Kristoffer Ødemarksbakken, Ciise Aden Abshir, Niklas Sandberg, Ull/Kisa.

Dommer: Sivert Amland Øksnes, Kringlebotn IL

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Jan Tore Amundsen, Emmanuel Troudart, Ciise Aden Abshir, Vetle Dragsnes – Truls Jørstad, Christian Aas, Martin Torp – Kristoffer Ødemarksbakken, Andreas Aalbu, Ole Kristian Langås (Nicolay Solberg fra 75.)

LES OGSÅ: Treneren ser et større og sterkere Ull/Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.