• RAGER. Martin Rosenkilde rager høyt, høyere, høyest, men ballen gikk over mål. Rosenkilde og Ull/Kisa 2 tok sin andre trepoenger for året mot Gjerdrum. I forgrunnen ses kaptein Mikael Ådland Gulliksen.
  • DOBBEL. Ole Andreas Nesset setter her inn sin andre «kasse» for dagen – og fastsetter sluttresultatet til 3–0 på Jessheim stadion.

Belønningen var at Gulliksen ble utstyrt med kapteinsbindet da han overtok for Oliver Stenseth i 2. omgang av søndagens lokaloppgjør mot Gjerdrum. Selv om Gulliksen og tre andre rekruttspillere er 98-ere og russ av året, bedyrer Gulliksen at det kun handler om å prioritere riktig.

– Det handler om å prioritere. Sånn som i helgen var det Tryvann, men det valgte jeg å prioritere bort på grunn av fotballen. Sånn er det, sier Gulliksen som etter endt videregående vurderer å søke opptak til befalsskolen.

Tre poeng mot Gjerdrum søndag var han fornøyd med. Ull/Kisa 2 startet året med kun ett poeng på de fire første kampene, men har seks poeng på de siste tre kampene. Nå håper Gulliksen at trenden er snudd.

– Vi har nok følt at vi har vært litt uheldige i starten av sesongen, så i dag var det greit å holde nullen og score tre, utdyper Gulliksen.

NESSET-DOBBEL

Nesset scoret to mot Gjerdrum. Først mottok han en meget smart pasning ut til høyre fra Martin Søreide som sendte en Nesset på full fart framover alene med Roy Ingar Konterud hos Gjerdrum. 3–0 slo Nesset fast på straffespark like før slutt. I mellomtiden scoret Eythor Bjørgolfsson for hjemmelaget.

HEVET SEG ETTER HVILEN

2-0-scoringen sørget for at Gjerdrum-trener Ola Jørstad ikke var mild mot egne spillere i pausen. Men Jørstad mente laget tok til seg tordentalen.

– Jeg mener at den prestasjonen vi viste i 1. omgang kan vi ikke være bekjente av, og det sa jeg til gutta i pausen. I 2. omgang synes jeg vi hevet oss flere hakk, sier Jørstad.

Gjerdrum tok noen grep etter hvilen, og bare en fantomredning av Alexander Vangen på Sondre Løvbergs avslutning få minutter ut i omgangen avverget redusering.

– Prestasjonen av Sondre Løvberg er meget god, men Vangens redning er om mulig enda bedre. Hadde vi fått 2–1 der så hadde det vært match, sier Jørstad, som nå ser fram mot møtet med Lørenskog 2 om en ukes tid.

LES OGSÅ: Ull/Kisa 2 slo EIF etter en hektisk andreomgang

Kampfakta

Ull/Kisa 2 – Gjerdrum 3–0 (2–0)

Jessheim stadion, 69 tilskuere

Dommer: Rune Løbersli, Skjetten

Mål:

1–0 23. min: Ole Andreas Nesset

2–0 39. min.: Eythor Martin Vigerust Bjørgolfsson

3–0 84. min.: Ole Andreas Nesset (straffe)

Gule kort: Hevar Taymur, Martin Søreide, Kisa 2, Jonas Eng, Gjerdrum

Lag Kisa 2: Alexander Vangen – Karsten Rognerud, Hevar Taymur, Martin Rosenkilde, Mario Monir el Gazi – Petter Stensrud Blaker, Martin Søreide, Oliver Stenseth – Eythor Bjørgolfsson, Ole Andreas Nesset, Marcus Høgbakken

Benyttede reserver: Mikael Gulliksen, Fredrik Ullersmo, Birkay Chamran, Sander Forø, Tobias Holt, Oliver Vikan

Lag Gjerdrum: Roy Ingar Konterud – Vetle Reinli, Tobias Reinli, Ole-Martin Rundberg, Sander Hagen – Jonas Eng, Joackim Pelaez, Adrian Panic, Sondre Løvberg – Rolf Christian Hushagen, Marius Vestbø Rødsrud. Benyttede reserver: Jesper Kløften, Emil Langeland, Herman Bjerklund

LES OGSÅ: Med dette sparket ble Remi Rød matchvinner for Hauerseter mot Ull/Kisa 2

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.