Landslagsledelsen opplyser i en pressemelding at de satser på yngre rytterne til Nordisk mesterskap i sprangridning i Lier fra 26.–29. april. Sprangridning er en idrett for dem som vil holde på en stund. Årets vinner av verdenscup-finalen, USAs Elizabeth Madden, er over 50 år.

Med 95-fødte Martine Myhrer Dyngeland, Line K. Raaholt, Pål Flam og Johan S. Gulliksen på laget til nordisk er gjennomsnittsalderen godt under 30 år.

Landslagslederen slipper til yngre ryttere for å få erfaring. I ridning arrangeres VM hvert fjerde år, som kvalifisering til OL, mens EM avvikles hvert andre år.

Myhrer Dyngeland hevdet seg nylig i et stort ridestevne

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.