Eidsvold Turn har ansatt Joakim Dragsten som trener for klubbens A-lag. Han erstatter duoen Jon Audun Slaatsveen og Karim Essediri som begge takket for seg etter forrige sesong.

– NOE HELT NYTT INN

– Han er ung, lovende og ambisiøs, så det er spennende å få noe helt nytt inn. Vi har satset tradisjonelt i mange år, for selv om Karim kom inn sist så var Jon med som hadde vært i klubben i alle år. Vi håper nå på en positiv giv, sier Eidsvold Turn-leder Roar Halvorsen til EUB.

Klubben jobber med å få på plass en makker til hovedtreneren, men hvem det blir er foreløpig ikke klart.

Den nye hovedtreneren er 28 år gammel og kommer fra Trøndelag. Han var ansatt i Oslo-klubben Skeid i fem år med oppgaver som blant annet akademiansvarlig og juniortrener, før han tok over Lokomotiv Oslo før forrige sesong. I samme avdeling som Eidsvold Turn ledet Dragsten kompisklubben til ny kontrakt på deres første sesong på dette nivået. Trønderens siste kamp for «Loket» ble for øvrig 0-4-tapet mot Turn i Oslo.

JOBBER PÅ NANNESTAD VGS

Den nye Eidsvold Turn-treneren har kjennskap til området ettersom han jobber som lærer ved Nannestad videregående skole. Han har UEFA B-trenerkurs og bakgrunn fra Norges idrettshøgskole i Oslo med spesialisering i idrettspsykologi, coaching og pedagogikk. Dragsten har underskrevet en ettårskontrakt med Turn og leder sin første trening på lørdag. Turn har nå 15 spillere klare til oppkjøringen mot neste sesong i 3. divisjon etter at Markus Stensby meldte overgang i midtuka. Jessheim-gutten med aldersbestemte landskamper var i fjor utlånt til Turn fra moderklubben Ull/Kisa.

– Vi er happy med situasjonen nå. Vi beholder stort sett stammen fra i fjor, og håper å få inn et par-tre spillere som styrker laget, sier Halvorsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.