FUVO fikk sin keeper utvist halvveis ut i den andre omgangen, og Turns reservekeeper Fredrik Olsen steppet inn mellom stengene for gjestene som ikke hadde med seg reservekeeper til oppgjøret. Han kunne lite gjøre med det påfølgende straffesparket fra Thierry Dabove, som ble kampens siste scoring.

Eidsvold Turn–FUVO 2–0 (1–0)

Eidsvollhallen kg, 60 tilsk.

MÅL 1–0. 4. min.: Piotr Gawecki 2–0. 67. min.: Thierry Dabove

Gule kort: Thierry Dabove, Eidsvold Turn.

Rødt kort: Petter Rønningen, FUVO.

Eidsvold Turns lag: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Truong Tran, André T. Nordlie, Johan Kolbjørnsrud (Henrik Ulseth fra 36.) - Kristoffer T. Nordlie, Jonatan Teigland–Thierry Dabove (Joakim Madsen fra 72.), Tarik (Najib Javed fra 62.), Stian Teksum (Ibrahim Nashat fra 84.) - Piotr Gawecki (Eiven H. Solberg fra 84.)

LES OGSÅ: Slo tilbake med seier

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.