- Vi mottok oppsigelsen 27. mai fra Bøn FK. Der står det at det er enstemmig vedtatt i styret at Bøn sier opp leiekontrakten, sier president i Eidsvoll 1814s Vibekke Hansen.
Eidsvoll 1814s må derfor ut på leit etter ny bane før 2017. Begrunnelsen til Bøn FK er at klubben er såpass i vekst at klubben trenger arealet til egne spillere. Hansen sier til EUB at oppsigelsen vil få konsekvenser for det amerikanske fotballaget.
- Jeg synes det er surt at sånne ting går foran aktivitet for barn og unge, fortsetter presidenten, som sier at 150 medlemmer mister hjemmebanen sin etter oppsigelsen.

FOKUS PÅ DET SPORTSLIGE

Hansen ser at jobben med å skaffe nytt anlegg blir tøff, men at hun håper at en løsning melder seg. Ut 2016 blir fokuset på det sportslige.
- Vi får håpe det drar med seg noe positivt. Jeg håper det løser seg med at en eller annen tar oss inn i varmen. Ut 2016 så konsentrerer vi oss om sesongen. Først skal vi gjennomføre U17 og seniorsesongen her på Bøn, før det blir U15 og U19 i høst. Vi vil ikke at dette skal ta bort fokuset fra barna og idretten, avslutter Hansen.
LES OGSÅ: Bøn FK-ledelsen svarer: - Vi trenger baner til våre egne lag

SERIEMESTEROPPGJØRET

Det ble som vanlig jevnt da Vikings møtte opp på Bøn stadion søndag, i det som ser ut til å bli siste seriekamp på Nygård. De lange kastespillene fra Vikings ble vanskelige å stoppe for 1814s. Eric Ford er en rutinert herremann, og et pasningsforsvar som var litt «av» plukket ikke opp Fords mottak i målsonen. Deretter sto Thomas Jansrud fram i 1814s-forsvaret. Jansrud plukket ballen fra Vikings og gjorde et langt returløp.

SOLIDE LØPESPILL

Eidsvoll var solide på løpespillene sine, og Riley Bowen gjorde et tungt og langt løp oppover Vikings' halvdel sent i andre kvarter. Det endte med at quarterback Eivind Brekke tok ballen i egne hender og løp inn redusering. Få sekunder senere sto det 6-14 til Vikings, som på det tidspunktet var seriemestere. 2. omgang ble tøff og jevn, uten de største spillene. 1814s' forsvar gjorde en tøff jobb med å holde Vikings unna, men klarte ikke å nærme seg poeng selv. Riley Bowen måtte ut med skade, og det hemmet 1814s resten av kampen. Vikings kontrollerte oppgjøret til 6-14, og blir dermed seriemestere - gitt at de slår Trolls neste helg.
LES OGSÅ: Eidsvoll 1814s tapte: - Ikke en god dag på jobben

Fakta

Eliteserien
Eidsvoll 1814s-Oslo Vikings 6-14
Poeng 1814s: Eivind Brekke 6
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.