Eidsvoll 1814s og Oslo Vikings er for erkerivaler å regne i amerikansk fotballsammenheng i Norge. Sist lagene møtte hverandre vant Oslo Vikings 14-7 i NM-finalen.

Så spennende ble det aldri på Frogner stadion lørdag ettermiddag. Også Vikings kom inn til tredje serierunde med to seire, og i solsteika var det norgesmesterne som var best helt fra starten av. Etter to spilte perioder ledet Vikings med 14-0, og da de scoret field goal tidlig i tredje periode så det desto mørkere ut for eidsvollingene. Importspiller Michael Hall gjorde sitt ytterste for å bedre stillingen, og tok en solid interception på stillingen 17-0.

Likevel var det bylaget som fortsatte å trykke på, og til slutt stod det 37-0 på resultattavla i Oslo.

MØTER VIKINGS IGJEN

Eidsvoll 1814s kan få sin revansje mot Oslo-laget senere i sommer. Returoppgjøret spilles på Bøn i slutten av juni, men før det skal Eidsvoll opp mot Åsane Seahawks på bortebane og Lura Bulls hjemme på Nygård. Det innebærer at håpet om NM-finale fortsatt lever i aller høyeste grad.

Kampfakta

  • Eliteserien
  • Oslo Vikings - Eidsvoll 1814s 37-0 (14-0)
  • Frogner stadion

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.